Fereg szinonimai

Hoppá-hoppá, nincs találat!

Bajnai, bankár, menedzser — a féreg szó szinonimái Bajnai Gordon azt kérte a nemzeti vagyonkezelőtől, hogy 50 százalékkal csökkentse az állami tulajdonú társaságok igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak tiszteletdíját; a miniszterelnök is kérte, hogy a vagyonkezelő a menedzservezetők fizetését havi kétmillió forintban maximálja.

fereg szinonimai

Szóval a politikai megbízottak, a kormány kutyájának kölkei iszonyú pénzeket tettek zsebre — amikor a hétköznapi halandó bruttó ért robotolt. Bajnai Gordon közölte: a menedzser vezetők bruttó kétmillió forint feletti jövedelemrészét jótékony célra kell felajánlani, amelyre Kiss Péter, a fereg szinonimai kapcsolatokért felelős tárca nélküli miniszter fereg szinonimai javaslatot, még a héten.

A kormányfő szerint az állami vállalatok vezető tisztségviselőinek is jó példával kell elöl járniuk, rájuk is vonatkozik a társadalmi szolidaritás elve. Kiemelte: az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. fereg szinonimai

fereg szinonimai

Hu kommentár: Nem tudhattuk eddig, mennyit keresnek a kormány által szponzorált újgazdagok, politikai gazdasági komisszárok, a szocionisták holdudvara, — a mi kiizzadt adóforintjainkból. Most legalább tudhatjuk, hogy ezentúl mennyit tesznek zsebre.

fereg szinonimai

Iszonyú összeg. Olyan pénz, amiből jut fegyveresekkel fereg szinonimai lakóparkra, testőrre a gyerek mellé, hogy a cigány purdék nehogy kirabolják, meg olyan magániskolára, ahova csak a bennfentesek kölkei járnak.

fereg szinonimai csecsemők helminthiasis kezelése

Így aztán lehet hujjogatni a szegráció ellen. Meg az is vicc, hogy a 2 milla fölötti jövedelmet jótékonykodják el. Közpénzből így is mehet majd a lóvé a különböző zsidó és cigány alapítványoknak, mert az ő támogatásukat megparancsolta a Világhatalom.

paraziták gyors kezelése humán körféreg kezelés

Lásd még