Szamitogepes fergek

Vírusok - Mi a féreg?

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.

a legnépszerűbb gyógymód a férgek számára

Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás Tetszett a cikk?

a giardiasis leghatékonyabb kezelése a menstruáció alatt tablettákat inni férgek számára

Több internetes szolgáltató is szamitogepes fergek Magyarországon annak a számítógépes "féregnek" a megjelenését, amely miatt a napokban világszerte lelassult az adatforgalom a világhálón. A külföldi jelentések szerint az elektronikus kórokozó, amely villámgyorsan megfertőzte a hálózatot a digitális távközlési vonalakat, a honlapböngészést, valamint az elektronikus levelezőrendszert múlt hét kedden terjedt el az internetre kapcsolt szervereken, illetve személyi számítógépeken.

Ihász Sándor, a magyarországi előfizetők százalékát képviselő Axelero Internetszolgáltató Rt.

szamitogepes fergek férgek fekete köménymaggal történő kezelése

Ennek eredményeként a felhasználók azt tapasztalhatták, hogy lelassult a böngészés, a levelezés és a bejelentkezés. Ihász tájékoztatása szerint a támadást szombat délre gyakorlatilag sikerült hálózatukról kiszűrniük és stabilizálódott a helyzet: délutánra beállították a megfelelő szűréseket és lokalizálták a fertőzött gépeket.

Férgek, paraziták, tetvek - Ötös ajánló (2019.09.23.)

Szamitogepes fergek informatikai igazgató egyetértett azzal, hogy a jelenség hatásában hasonlatos a nyarán megjelent "Code Red" vírus támadásához, amely akkor a világháló jelentős részén megbénította az adatforgalmat. A mostani támadás a szakértői értékelések szerint a teljes internetforgalom, illetve az internet-szolgáltatók mintegy 20 szamitogepes fergek érintette világszerte.

Olvasási mód:

A "féreg" elsősorban a felhasználóknak okozott kárt a rendszer lelassításával. A vírusszerű fertőzést a Szamitogepes fergek fergek, Hajdú és Szabolcs megyei napilapokat kiadó, osztrák tulajdonban lévő Informmédia Kft. Újvári Józsefné, az Informmédia három portáljának vezetője vasárnap elmondta: olyan jellegű tünetek jelentkeztek, szamitogepes fergek a portálok beteltek volna, így az érdeklődők nem juthattak az oldalakhoz.

milyen rovarok állandó emberi paraziták

A hibát vasárnap kora délutánra sikerült elhárítani. Az internet állapotát felügyelők szombaton a hálózat világméretű lelassulásáról számoltak be. Howard Smith, az amerikai elnök kibernetikai-biztonsági szakértője azonban már aznap közölte: sikerült ellenőrzés alá vonni a problémát.

Betűméret:

A vírusszerű támadás elsősorban azokat a sebezhető számítógépeket fertőzte meg az interneten, amelyek az SQL néven ismert, széles körben elterjedt Microsoft adatbázissal vannak ellátva. A támadó szoftver kiszámíthatatlanul és erőszakosan "vadászik" a féreg jak vivet tovább, több ezer támadási kísérletet téve másodpercenként, ily módon akadályozva számos adatcsatorna forgalmát. Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, szamitogepes fergek kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

Lásd még